Tuotteet ja palvelut

Nostoapuvalineet

Nostoapuvälineet

Saides suunnittelee ja valmistaa nostoapuvälineet ammattilaisten nostotöihin. Tarjoamme niin jo valmiiksi suunniteltuja kuin täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä nostoapuvälineratkaisuja.

Nostopuomit ovat erikoisalaamme, mutta tarjoamme myös mm. nostokoukkuja ja nostosaksia eri tilanteisiin. Nostoapuvälineidemme nostokyky vaihtelee pienistä nostomääristä aina satoihin tuhansiin kiloihin asti.


Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelu

Erityisosaamiseemme kuuluu tuotesuunnittelu ja siihen sisältyvät tehtävät kuten esisuunnittelu, lujuus-, toleranssi-, ym. tarkastelut, viranomaismääräykset, piirustukset, dokumentointi sekä ylläpitosuunnittelu. Hoidamme kokonaissuunnitteluvastuun tai toimimme osana asiakkaan suunnittelutiimiä.

Katamme myös suunnittelun ja valmistuksen välimaaston valmistettavuusanalyyseillä ja tuotannollistamisella. Noudatamme KSE 2013 sopimusta kaikessa suunnittelutyössämme.


Projektitoimitukset

Projektitoimitukset

Hoidamme projektikokonaisuudet esisuunnittelusta toimitukseen asiakkaalle, avaimet käteen periaattella. Tällöin käytämme koko palvelutarjontaamme täyttääksemme asiakkaan toiveet ja toteuttaaksemme projektin.

Erikoisuutenamme ovat kappaleenkäsittelylaitteet ja tuotannon erikoiskoneet, joita olemme toimittaneet jo vuosia useille asiakkaille.

Työntekijöidemme kokemus on karttunut monenlaisissa projekteissa kuten kappaleenkäsittely-, teräsrakenne-, muovituote-, offshore ja laiva-, sekä tehdaslaitosprojekteissa. Laaja-alainen kokemuksemme auttaa meitä suoritumaan haastavimmistakin projekteista.

Valmistus

Valmistutamme metallirakenteita ja komponentteja asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. Piensarjat, prototyypit ja työkaluvalmistus ovat erikoisosaamistamme.

Käytämme monipuolista yhteistyöverkostoa kustannustehokkuuden, nopeiden toimitusaikojen ja laadun takaamiseksi. Valmistuttamismahdollisuuksiimme kuuluu mm. koneistus, hitsaus, kipinätyöstö, hionta, sekä kokoonpano. Kattavan yhteistyöverkostomme avulla hoituu mm. laser- ja plasmaleikkuu sekä pintakäsittelyt. Tuotteet toimitamme asiakkaan haluamalla tavalla joko osina tai käyttövalmiina - valmiiksi asti koottuna.


Jalkimarkkinoinnin_palvelut

Jälkimarkkinoinnin palvelut

Tarjoamme tuotekirjallisuuden palveluita, joihin sisältyvät käyttö-, asennus-, kokoonpano- ja huolto-ohjeet, varaosa- ja korjaamokäsikirjat.

Tuotamme kirjallisuuden asiakkaan haluamalla kielellä yhteistyöverkostomme avulla. Kirjallisuus täyttää konedirektiivin mukaiset tuotevaatimukset.


Tyokalut_ja_menetelmat

Työkalut ja menetelmät

Suunnittelemme ja valmistutamme työkaluja ja apuvälineitä valmistavalle teollisuudelle. Eri työvaiheisiin, kuten hitsaukseen, koneistukseen sekä kokoonpanoon tarjoamme mm. jigit, kiinnittimet, kappaleenkäsittelylaitteet, nostovälineet sekä muut tuotannon erikoiskoneet.

Valikoimaamme kuuluu myös ohutlevytyökalut, kuten taivutus-, prässi- ja leikkuutyökalut sekä laadunvarmennustyökalut kuten tulkit.


Koulutus

Koulutus

Tarjoamme asiakkaille koulutusta mm. tuotekehityksen, tuotesuunnittelun, hankinnan, tuotannon sekä tuotannonohjauksen kehittämiseen.

Tarjoamme lisäksi palveluja yrityksille laatujärjestelmien laatimisessa / rakentamisessa ja toteuttamisessa yrityksen tarpeiden mukaan, ja tarvittaessa myös laatujärjestelmän kokonaisvaltaisen ylläpidon ja hoitamisen.