Yritykset

Saides on palveleva insinööritoimisto ja tuotannollisten yritysten monipuolinen yhteistyökumppani.

Yli kahdenkymmenen vuoden aikana asiakkainamme on ollut laaja kirjo erilaisia tuotannollisia yrityksiä. Joukossa on suuria, alansa johtavia kansainvälisiä yrityksiä ja toisaalta myös pieniä, vasta ensimmäistä omaa tuotettaan kehittäviä yrityksiä. Tuotteidemme kokoluokka vaihtelee hienomekaniikasta konepajatuotteisiin. Erityisosaamistamme ovat hydraulisia järjestelmiä sisältävät koneet ja laitteet.

Saides on yli 20 vuoden toimintansa ajan ottanut asiakkaiden taakat kantaakseen: tuloksena on ollut tehokkaita tuotantomenetelmiä ja -laitteita, parempaa ergonomiaa ja kilpailukykyä.


Saides Oy

Saides on 1990 luvun alussa toimintansa aloittanut koneenrakennuksen insinööritoimisto. Nykyään olemme tuotannollisten yritysten monipuolinen kone- ja laitesuunnittelun sekä valmistuksen yhteistyökumppani. Erityisosaamistamme ovat hydraulisia järjestelmiä sisältävät koneet ja laitteet mm. hydrauliset kuormankäsittelylaitteet, puutavaranosturit ja vaihtolavalaitteet sekä kappaleenkäsittelylaitteet mm. erilaiset pyörittimet, kääntölaitteet ja nostoapuvälineet.

Monipuolisen osaamisemme sekä hyvän yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan kaikkia suunnittelupalveluja sekä laajojakin laitevalmistus- ja järjestelmäkokonaisuuksia.

Asiakkaillemme tärkeitä asioita ovat yrityksemme hyvä insinööritaito, teollisuuden toimintatapojen tuntemus ja yhteistyökyky.

Ota yhteyttä

Saides Salo Oy

Saides Salo on erikoistunut elektroniikkateollisuuden mekaniikkaratkaisujen suunnitteluun ja projektinhoitoon.

Ammattitaitonsa henkilökuntamme on kartuttanut mm. matkapuhelin-, lääke- ja elintarviketeollisuuden tuotteiden ja laitteiden suunnittelun parissa.

Olemme asiakkaan tukena koko tuotteen elinkaaren ajan: ensimmäisestä projekti-ideasta aina loppukierrätettävään tuotteeseen saakka.

Ota yhteyttä